tentoonstellingen

beurzen

signage

interieur

bezoekerscentrum Greenville op de mijnsite van Houthalen

 

GreenVille, een dienstencentrum voor cleantechbedrijven, opende einde 2012 haar deuren in het voormalige mijngebouw van Houthalen.

De opdrachtgever, LRM, wilde in het atrium van dit prachtige gebouw een permanente expo omtrent energie. Zowel het rijke lokale mijnverleden (steenkool als energiebron) als de toekomst (hernieuwbare energie) werden gethematiseerd.

Een bezoekje meer dan waard!

Cel Erfgoed Stad Hasselt

 

 

In het kader van de Virga Jessefeesten vroegen de Erfgoedcel van de Stad Hasselt en Spectrum architecten ons via multimediale oplossingen de net gerestaureerde muurschilderingen én laat-middeleeuwse relieken te ontsluiten voor het grote publiek.

Naast de reguliere communicatie en signalisatie opteerden we voor projectie op de zuilen én een holografisch paneel, voer voor gadgetfreaks geschoeid op de leest van elke gebruiker ...

Provinciaal Gallo-Romeins Museum Tongeren

 

Op vraag van en in samenwerking met Niek Kortekaas stond helena.be in voor de vormgeving, materiaalkeuze en begeleiding van alle grafische elementen voor de permanente expo van het vernieuwde Gallo-Romeins Museum in Tongeren.

Gedurende een jaar hebben we als monniken meer dan 500 ontwerpen gemaakt, minutieus letters en illustraties gezet bij de artefacten, historische kaarten, wanddoeken van tientallen vierkante meter, mijlpalen, 3D-letters ...